El concert de Nadal d’aquest any al Teatre Principal d'Olot s’inspirarà en la música mediterrània

Anirà a càrrec d’una big band i la solista Gemma Abrié. La Dream Big Band versionarà les cançons nadalenques més tradicionals amb un filtre de melodies i ritmes mediterranis. L’actuació tindrà lloc dissabte a les vuit del vespre. 

Foto: Olot Cultura


El concert de Nadal que organitza cada any el Teatre Principal d’Olot tindrà aquesta vegada dues particularitats: estarà protagonitzat per una formació de jazz big band i tindrà aires mediterranis. Ho explica el programador musical d’Olot, Jordi Serrat.

 

El concert anirà a càrrec de la Dream Big Band, amb Vicens Martin al capdavant, i amb la solista Gemma Abrié com a protagonista. Es tocaran les cançons més tradicionals de Nadal. Serrat explica què ha fet que s’aparqués l’estil més clàssic de cada any.

 

Dalt de l’escenari del Teatre Principal d’Olot hi haurà un total de disset músics amb tota mena d’instruments. El format orquestra no es perdrà en una cita típica i única del Nadal garrotxí. El concert aquest dissabte a les vuit del vespre i les entrades es poden adquirir de forma anticipada a la web d’Olot Cultura o de manera presencial a taquilla el mateix dia de l’actuació.

Respon