El concurs de paelles de l'AOAPIX triomfa any rere any

Per Festes del Tura, és tota una tradició menjar paella. El concurs de paelles de l’AOAPIX ha tornat a esgotar inscripcions en temps rècord. Més de 1.200 persones participaran al concurs gastronòmic per excel·lència de les Festes del Tura. L’organització es mostra sorpresa per la dimensió que ha adquirit l’acte.


Als que s’acostin aquest vespre al Passeig de la Muralla segurament els entrarà la gana. Sentiran l’olor del concurs de paelles, un clàssic de les Festes del Tura que cada any reuneix un bon grapat de colles que lluiten per ser els millors xefs d’Olot. Un dels membres de l’AOAPIX, Xarli Reixach, recorda com va sorgir una idea que ha acabat triomfant.


Aquest dilluns, més de 1.200 concursants intentaran fer la millor paella de les Festes del Tura. Des de l’AOAPIX, asseguren que cada any hi ha més colles que aposten per innovar en les seves receptes. Reixach afegeix que fins i tot hi participen estudiants de cuina.


Aquest any, 71 colles van intentar inscriure’s al concurs de paelles. L’AOAPIX lamenta no poder donar cabuda a tothom i recorda que estan limitats per l’espai. Els participants començaran a cuinar a les 8  del vespre.

Respon