El Consell Comarcal de la Garrotxa modificarà el Pla Especial de la Planta de Triatge per adaptar-lo al TSJ

D’aquesta manera la infraestructura es podria ubicar a Can Coma de Baix. El president del Consell, Santi Reixach, assegura, però que cal dialogar amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, abans que arribi el moment de prendre decisions.

La sentència de la planta de triatge (Pau Masó)


El Consell valora satisfactòriament la sentència i creu que el jutge avala, en part, el Pla Especial. El TSJ demana que es modifiqui el document si es vol instal·lar la Planta de Triatge a Can Coma de Baix. Cal moure els límits de la planta per garantir que no es construeixi en sòl protegit i cal també adequar els accessos de l’equipament. El president del Consell, Santi Reixach, diu que la intenció es tirar endavant un nou Pla Especial incorporant les modificacions que demana el jutge.

 

La sentència del TSJ també diu que el Consell Comarcal ha actuat en tot moment de forma correcta, “seguint els principis de seguretat jurídica”.

 

La posició del Consell Comarcal, doncs, seguirà sent favorable a ubicar la planta a Can Coma de Baix. La sentència manté aquesta via oberta i l’ens garrotxí segueix apostant per aquesta opció, segons Reixach, a causa de la falta de sòl industrial a la comarca.

Consulta la sentència del TSJ sobre la Planta de Triatge

 

 

Respon