El Consell Comarcal fa millores a la gossera de Can Mali

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha començat a fer millores a la gossera de Can Mali. En concret, s’està arreglant el camí d’accés des del barri de les Planotes i a millorar les dependències que hi ha.

SONY DSC

Un gual i esculleres de la passera per sobre del Riudaura són les primeres actuacions d’aquest seguit de mesures que preveu fer en aquest espai el Consell Comarcal.Amb aquestes obres es vol donar solució a l’adequació a aquest espai. El global de les  obres costen uns 100.000€, tres quartes parts de les quals per la millora dels accessos. El Consell és propietari de l’espai des del passat mes de juliol quan va aprovar-ne la compra. Unes obres que completen un dels grans projectes de mandat i que soluciona la mancança de la gestió dels gossos abandonats.

La contraparida de les actuacions és que des d’aquest dimecres l’accés està completament tallat perquè s’està formigonant el traçat. Per tant, en cas que algú necessiti accedir-hi s’haurà de posar en contacte amb la protectora Terra Viva amb antelació per veure com s’hi pot accedir.

Respon