El CPA Olot, a la recerca del dotzè Campionat d'Espanya en catorze anys

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega tornen a partir com a favorites, després d’haver superat amb èxit els obstacles que es van trobar en l’últim Campionat de Catalunya. L’objectiu és aconseguir el bitllet per l’Europeu i el Mundial.

cpao catalunya reus15

El primer equip del CPA Olot va ser el millor de l’últim Campionat de Catalunya, a Reus (CPAO)

El Pavelló Príncep Felip de Saragossa, amb capacitat per a més de 10.000 espectadors, serà l’escenari, aquest dissabte, del Campionat d’Espanya de grups de xou grans. Fins ara, se n’han fet tretze i el Club Patinatge Artístic Olot n’ha arribat a guanyar onze. És el gran dominador estatal i aquest any lluitarà per revalidar el títol que ja va aconseguir la temporada passada. Parteix com a campió de Catalunya i torna a ser el gran favorit per aconseguir la medalla d’or. La capitana, Anna Quintana, recorda que en l’últim català van ser capaces de superar una baixa d’última hora i un mal assaig a poques hores de la competició, i que tots aquells problemes han permès al grup fer-se encara més fort.

La capitana assegura que totes les patinadores estan preparades i motivades per guanyar el Campionat d’Espanya. Amb el ball ‘Sobreviure’, sortiran en divuitena posició. Hi haurà 21 equips i, entre ells, competidors habituals del CPA Olot, com ara el Reus, que sortirà quinzè, o el Masnou, que serà dinovè. Les olotines ja els van superar al Campionat de Catalunya, però ara el president, Joan Fàbrega, creu que tots portaran una coreografia millorada.

L’Europeu i el Mundial, a la vista

Tal com diu el president, guanyar el Campionat d’Espanya voldrà dir aconseguir el bitllet per l’Europeu d’Alemanya i pel Mundial de Colòmbia. L’estatal és la tercera cita de la temporada, després dels campionats de Girona i de Catalunya, i es farà dissabte a Saragossa a partir de les 5 de la tarda. Els entrenaments oficials seran al matí al mateix pavelló.

Respon