El CPA Olot, a punt per als World Roller Games de Barcelona

Diumenge, les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega entraran en acció al Palau Sant Jordi en la competició de grups de xou grans. L’objectiu és clar: fer el ball net per primera vegada aquesta temporada i optar a revalidar el títol de campiones del món. A davant, un Girona que busca la seva primera medalla d’or mundial.

Les cares d’alegria després d’haver fet bé el ball del Festival (David Planella)

La prèvia de Ricard Planiol i Ester Fàbrega a Ràdio Olot


Fa un mes, al Festival del club, i aquest dimecres, a l’últim entrenament obert, les patinadores del CPA Olot van protagonitzar les millors actuacions en públic de tota la temporada. Van fer uns ‘No em tallis les ales’ nets, van demostrar que poden acabar la coreografia sense cap error. De cara a diumenge, l’objectiu és més clar que mai: oblidar tots els campionats anteriors en què es va fallar i competir sense complexos a un dels escenaris esportius més importants del país, el Palau Sant Jordi. En parlen el director tècnic i artístic, Ricard Planiol, i l’entrenadora, Ester Fàbrega.


Cap lesionada

El CPA Olot vol acabar la temporada de la millor manera possible als World Roller Games de Barcelona. Competirà amb 22 patinadores, incloses les tres que estaven lesionades i que es van perdre l’últim Europeu. Marina Cruz, Laura Fusté i Vicky Prat ja estan recuperades i a punt per posar-se els patins al Sant Jordi.


La competició de grups de xou grans dels World Roller Games començarà diumenge a les set de la tarda al Palau Sant Jordi. Hi haurà dotze equips participants: un francès, dos portuguesos, tres holandesos, tres italians i tres catalans. Aquests sis últims són els grans candidats al podi. El CPA Olot sortirà desè, just després del Royal Eagles, i just abans que el Girona i el Diamante.

La pista blanca del Palau Sant Jordi (David Planella)

800 garrotxins

La competició de grups de xou de diumenge tancarà les dues setmanes de Roller Games a Barcelona i serà la més multitudinària de tots els Jocs. S’esperen uns 10.000 espectadors a la graderia del Palau Sant Jordi, convertit aquests dies en una gran pista blanca de patinatge. El CPA Olot va vendre més de 700 entrades i, en total, hi haurà uns 800 garrotxins animant les patinadores olotines. És el desplaçament més nombrós de la història de l’entitat.

Ràdio Olot hi serà

Com sempre, Ràdio Olot farà la retransmissió en directe de la competició del CPA Olot. Aquesta vegada, l’equip d’esports també retransmetrà els programes curt i llarg de parelles, divendres i diumenge, amb les actuacions d’Eli Prat i Artur Balagué. Per primer cop, s’han classificat per a un mundial de la modalitat.

Respon