El CPA Olot, cap a França a la recerca de la dotzena medalla d'or mundial

Dissabte, disputarà el campionat del món de grups de xou grans; es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des de dos quarts de set de la tarda. Les patinadores olotines van guanyar l’últim Europeu amb quatre deus i arriben en forma a la cita més esperada de la temporada.  

El CPA Olot va fer l’últim entrenament obert al públic diumenge passat (Ester Mansilla)

I això que hi arriben en forma no ho diem nosaltres. Ho asseguren els que les coneixen millor: l’entrenadora, Ester Fàbrega, i el director tècnic i artístic, Ricard Planiol. Tots dos coincideixen a remarcar que les patinadores estan millor ara que fa cinc mesos, quan van guanyar l’Europeu de Lleida amb una autèntica exhibició.

L’expedició del CPA Olot marxa aquest dijous cap a Mouilleron-le-Captif, una població a l’oest de França, molt a prop de Nantes. Són 850 quilòmetres que l’equip farà per carretera. Demà les patinadores faran un entrenament suau i dissabte al migdia, poques hores abans de la competició, faran l’oficial a Le Vendéspace. Aquest és un pavelló d’uns 5.000 espectadors que ja coneixen de l’Europeu de l’any passat. Les entrades estan totes venudes pel mundial de grups de xou grans, que tindrà onze grups participants.

L’ordre de sortida

El CPA Olot sortirà en penúltima posició, just abans que el Girona i després que el Royal Eagles i el Diamante, els dos italians que van pujar al podi de l’Europeu de Lleida. Però no només hem de mirar aquests equips. Entre els argentins, n’hi ha un que, com a mínim, genera incertesa: el Millenium, que ha guanyat nou títols mundials en la disciplina de precisió.

El Millenium és el rei de la precisió, però l’Olot ho és del xou. Té onze medalles d’or mundials i aquest dissabte pot conquerir la dotzena. El campionat del món es disputarà dissabte a partir de tres quarts de vuit menys cinc; en directe a Ràdio Olot des de dos quarts de set.

Respon