Guanyar patint també té mèrit; el CPA Olot torna a ser campió d'Espanya!

El Girona els va plantar cara, però les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega van tornar a ser les millors i es van endur el seu tretzè títol estatal. De retruc, es van assegurar la presència a l’Europeu de Porto i al Mundial de Novara.

IMG-20160227-WA0030-1

Les olotines, en la primera posició del podi, a Vilanova i la Geltrú (Pau Masó)

Ens tenien molt ben acostumats i aquesta vegada vam haver de patir per poder celebrar la victòria. El Campionat d’Espanya de Vilanova i la Geltrú va ser diferent. El CPA Olot no va guanyar-lo amb tanta autoritat com altres vegades, però el va guanyar, cosa que demostra que, malgrat tot, continua sent el millor. El seu director tècnic, Ricard Planiol, recorda que també són “humanes” i que el mèrit del ‘Treu-me d’aquí’ és el “risc” que assumeix.

El CPA Olot es va proclamar campió d’Espanya per tretzena vegada, per davant del Girona, que va ser el gran culpable del patiment de les olotines. Les noies de Nuri Soler van gaudir del petit avantatge de sortir a la pista després i van acostar-se molt a les puntuacions d’un Olot que havia patit algun error. No va ser un ball perfecte, però la capitana, Anna Quintana, remarca la importància d’haver-se sabut refer. “Sempre fem autocrítica, però també valorem que hem sabut remuntar i tirar la coreografia endavant”, explica.

Cap a Europa i el món!

Aconseguir el Campionat d’Espanya era el més important, tenint en compte que només el primer classificat gaudia de l’accés a l’Europeu de finals d’abril a Porto i al Mundial de principis d’octubre a Novara. L’Olot ja té els bitllets i Ricard Planiol assegura que se sent “alliberat”.

La transmissió de Ràdio Olot

Ricard Planiol, com Anna Quintana i totes les protagonistes del CPA Olot, va fer aquestes declaracions als micròfons de Ràdio Olot. Com en el Campionat de Catalunya, aquesta casa va ser en directe a l’estatal per explicar una nova victòria que amplia una mica més el gran palmarès del millor club de patinatge artístic del món.

Respon