El CTT Olot creix amb el fitxatge de Xavi Panareda

L’entrenador-jugador Xavi Panareda s’incorpora al Club Tennis Taula Olot per formar part del primer equip de Primera Nacional i ajudar en la base. El de l’Hospitalet de Llobregat deixa la seva ciutat natal motivat pel projecte olotí.

panareda tennis taula

Xavier Sellas, Xavi Panareda i Òscar Gallego (David Planella)

Xavi Panareda és l’única incorporació que farà el Club Tennis Taula Olot per començar la nova etapa a la Primera Nacional. El llobregatí és un jugador amb experiència a la categoria –fins i tot a Divisió d’Honor– que ajudarà al primer equip d’Òscar Gallego i, al mateix temps, entrenarà la base. Assegura que arriba a Olot motivat i il·lusionat per aportar el seu granet de sorra en tots els aspectes, tant amb els companys de l’equip sènior com amb els jugadors més joves del club.

El fitxatge de Xavi Panareda completa l’apartat tècnic del CTT Olot que lidera el director esportiu, Òscar Gallego. El vicepresident del club, Xavier Sellas, considera que és un pas molt important en el creixement de l’entitat, sobretot per a la formació de jugadors, i assegura que Panareda i Gallego formaran un bon tàndem. De fet, ja es coneixien d’abans.

Panareda ajudarà en la formació dels jugadors més joves del club i, en aquest sentit, el CTT Olot pot presumir de tenir un planter de futur. Sense anar gaire lluny, el cap de setmana passat, l’equip juvenil va quedar tercer al Campionat de Catalunya de Ripollet i aquest cap de setmana que ve els mateixos juvenils i els infantils començaran els Campionats d’Espanya a Antequera.

D’altra banda, el segon equip del club, que no va poder salvar el seu lloc a Tercera Nacional, encara té possibilitats de permanència als despatxos.

Respon