El CTT Olot es reforça amb dos jugadors estrangers

Són el rus Anton Evstifeykin i el japonès Matsuro Nakajin. Es repartiran els partits de la segona volta i ajudaran el Tennis Taula Olot a intentar aconseguir la permanència a Divisió d’Honor.


El 2020 ha portat canvis al primer equip del Club Tennis Taula Olot. Han marxat Pankaj Kumar i Alyas Alyassi i han arribat Anton Evstifeykin i Matsuro Nakajin. Un jugador rus contrastat, amb experiència al seu país, i un japonès més jove. Com que no es pot jugar amb més d’un jugador estranger a Divisió d’Honor, la idea és que Evstifeykin jugui els primers quatre partits de la segona volta i Nakajin els últims set. El Tennis Taula Olot s’ha vist obligat a apostar per aquest doble moviment després de l’adeu precipitat del jugador de Bahrein Alyas Alyassi. Ho explica el vicepresident del club, Xavier Sellas.


El CTT Olot confia que els dos jugadors estrangers garantiran un tant per cent molt alt dels punts que disputin i ajudaran l’equip a aconseguir la permanència a Divisió d’Honor. A hores d’ara, es troba en zona de salvació, però amb només dos punts de marge sobre el descens.


Anton Evstifeykin ja debutarà aquest cap de setmana en un triple desplaçament al País Basc juntament amb Marc Caymel i Arnau Roca. Aquesta serà la tripleta del CTT Olot per jugar dissabte i diumenge contra l’Atlètic Sant Sebastià, l’Irun (un rival directe) i l’Errenteria.

Respon