El Festival Veus d’Olot vol fer-se veure

Un dels objectius de l’edició d’aquest 2019 serà reforçar la presència al carrer. Ho farà amb nou actuacions a l’aire lliure. Enguany se segueix apostant per la qualitat musical i un dels caps de cartell serà el grup Accent. Del 5 al 8 de desembre també actuaran Les Brunettes, Humanphones o el grup infantil Xiula.

El Festival Veus arriba aquest 2019 a la quarta edició (Festival Veus)


Després d’un any de consolidació, el Festival Veus arriba a la quarta edició com un dels festivals vocals més importants del país. El certamen segueix barrejant la qualitat amb la proximitat i comptarà amb sis corals garrotxines. També repeteix la proposta grupal i infantil “La Primera Nadala de l’Any” que aquesta vegada estarà protagonitzada per Elena Gadel juntament amb desenes d’infants d’escoles de la Garrotxa. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, destaca la voluntat aquest any de trepitjar més el carrer i potenciar el caràcter femení.

 

L’any passat el Festival Veus va gaudir dels Take Six, un dels grups més reconeguts en el panorama internacional del món de la música vocal. Segons el director del Festival, Albert Mas, la intenció és no abaixar el nivell.

 

El cap de cartell d’aquesta edició serà Accent, un grup format per artistes de cinc països i quatre continents diferents. Durant el certamen també actuaran el quartet femení les Brünettes, el grup Humanophones que també oferirà un taller igual que Nacho Melús, o el conjunt vocal Beat Voices. El Festival Veus se celebrarà del cinc al vuit de desembre en diferents espais del centre de la ciutat d’Olot i comptarà en total amb una vintena d’espectacles.

 

Respon