El Firal serà la “gran obra” del proper mandat si CiU guanya les eleccions

El Firal serà la gran obra del proper mandat si Convergència i Unió guanya les eleccions a Olot. Així ho ha assegurat Josep Maria Corominas en la seva proclamació com a candidat del partit. Ho ha fet avalat pel president de la Generalitat que ha considerat a gent com Corominas “un luxe” pel país. Artur Mas també ha demanat que de les eleccions municipals en surtin el màxim d’administracions a favor de la independència.

ciumia

Corominas en un moment de la seva intervenció (Jordi Altesa) 

Mantenir l’atenció a les persones, desenvolupar el Parc dels Volcans, consolidar i acabar d’arrencar l’Hospital, la millora de les instal·lacions esportives… però per sobre de tot, el Firal. Aquest és el gran projecte que es podrà fer en el proper mandat segons ha explicat el candidat de CiU, i actual alcalde, Josep Maria Corominas. Corominas ha explicat que es podrà fer a través de les amortitzacions de crèdit que s’han d’anar fent i per tant sense augmentar l’endeutament del consistori. Assegura que s’ha de prendre com a punt de partida el Firalet però millorant tot allò que no ha funcionat.

llistaciu

El president Ms amb tots els membres de la llista de CiU a Olot (Jordi Altesa) 

Corominas també ha presentat la seva llista i hi destaquen dos adéus d’actuals regidors: el d’urbanisme, Miquel Àngel Zarza, i la de medi ambient, Anna Maria Linares. El seu lloc a la llista l’ocuparan, Montse Torras, de número 6 i Jordi Pagès de número 9. La presentació de la llista i de l’esbós del programa, la seva totalitat es farà el dia 23 d’abril, s’ha fet amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas. Mas ha elogiat la vàlua de Corominas ja que, malgrat la “duresa” dels temps actuals en política, ha volgut fer un pas endavant. Per això, creu que gent com ell són “un luxe per al país”.

ciumas

El President Mas, en un moment de la seva intervenció (Jordi Altesa) 

En el context nacional, Mas també ha volgut ressaltar la importància de que les forces favorables al procés siguin majoritàries en els consistoris catalans el proper 24 de maig. El president assenyala que el procés necessita tot el suport i per tant creu que “cal agrupar les forces internes” en ocasions com aquesta. En aquest sentit, Corominas ha lamentat les paraules d’Esquerra Republicana d’Olot, que va assenyalar que volien buscar coalicions “d’esquerres” en els propers comicis més que pel context nacional. Una situació que en paraules de Corominas és “trista”.

Respon