El jutge envia a presó l'home que va apunyalar el seu pare a Olot

Se li ha assignat un delicte de temptativa d’homicidi. S’ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança. L’agressor va ser condemnat el 2011 per intentar matar el seu pare amb un arpó i el 2008 per agredir una parella amb un martell.

Els jutjats d’Olot (Pau Masó)


El Jutjat d’Instrucció número 1 d’Olot ha enviat a presó l’home de 43 anys que divendres passat va apunyalar el seu pare durant una discussió en un pis del barri de Sant Cristòfol d’Olot. S’ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte de temptativa d’homicidi. L’home va clavar-li un ganivet al coll i a un lateral del tòrax. Els Mossos els van detenir i la víctima, de 74 anys, va ingressar a l’hospital d’Olot amb unes ferides de poca gravetat.

Es dona el cas que l’agressor, que té 43 anys, no és el primer cop que agredeix el seu pare. De fet, ara fa nou anys, el març del 2011, va disparar-li un arpó de pesca, també en aquest mateix pis. Els dos homes es van discutir per 20 euros. Per aquests fets, l’Audiència el va condemnar a una pena de 3 anys de presó.

A més, el fill també té altres antecedents per agressió. A finals de desembre del 2008, va agredir una parella a cops de martell a Olot, després d’haver-se discutit amb ells a l’interior d’un bar. Aleshores va ser condemnat a 2 anys de presó per dos delictes de lesions.

La defensa va demanar la suspensió de la pena i, com que no tenia antecedents, se li va concedir el 23 de febrer del 2011. Una setmana més tard, però, disparava l’arpó de pesca submarina contra el seu pare.

Respon