El Mallol celebra la seva festa major amb una vintena d’activitats

Ho fa a partir d’aquest divendres amb un programa enfocat a totes les edats. Un any més, les competicions de titus, truc i coques, i la música de Sweet Dreams i Ernest Codina seran els protagonistes de la celebració. Amb la d’aquest cap de setmana, la Vall d’en Bas ja haurà celebrat sis de les set festes major del municipi.

El Mallol viurà aquest cap de setmana la Festa Major. (Viquipèdia)

La Festa Major del Mallol és una de les que té més competicions de la Garrotxa. La primera serà el campionat de titius que tancarà la nit de divendres; dissabte es disputaran el campionat de truc i el concurs de coques; i diumenge la cursa-caminada serà l’excusa perfecta per encetar l’últim dia de festa. El president de la Comissió de Festes, Ramon Torrent també assenyala que hi ha altres actes que fa anys que no es mouren del programa.

 

La Festa Major del Mallol també destaca per ser l’única de la Vall d’en Bas amb dos nits seguides de discjòqueis. Divendres, hi haurà concerts i l’actuació de Sweet Dreams. I dissabte, la gran festa amb els ritmes de Txeco&Sidnei, DJ Kurba i Ernest Codina. Durant les nits, centenars de persones pugen a la plaça del Mallol. Torren explica com s’han preparat per acollir una gran afluència de públic.

 

A més de les competicions i els discjòqueis, aquest divendres al vespre es donarà el tret de sortida a la festa del Mallol amb la repicada de campanes, la cercavila, el sopar popular i balls de saló. Dissabte a la tarda hi haurà la festa de l’escuma, i diumenge la missa solemne, l’audició de sardanes i l’espectacle infantil. El ball de l’Estruga Maigarda posarà el punt i final a un altre cap de setmana de festes de poble a la Vall d’en Bas.

Respon