El màxim golejador de Segona B, a curar la falta de punteria de l'Olot des de la banqueta

Santi Castillejo ostenta el rècord de màxim golejador històric de tota la Segona B… i precisament el gol és l’assignatura pendent de la Unió Esportiva Olot. El nou entrenador admet que agafa les regnes d’un equip mancat de punteria, però no està preocupat perquè diu que és qüestió de confiança.

DSC_1254

Santi Castillejo haurà d’ajudar als davanters de l’Olot (David Planella)

Ara fa sis anys que Santi Castillejo va penjar les botes per dedicar-se a fer d’entrenador, però com a jugador la seva trajectòria és destacable. Igual que Rodri, el seu predecessor a la UE Olot, Castillejo jugava de davanter centre, però no era un nou qualsevol. Es va fer un fart de marcar gols a Segona B fins al punt que es va arribar a convertir en el màxim golejador històric en aquesta categoria. En total, el navarrès va marcar 184 dianes.

Casualitats del destí, ara arriba a la banqueta d’un equip que necessita més que mai començar a afinar la punteria. Des que fa marxar Alberto Perea al Barça B, l’Olot només ha marcat dos gols en sis partits. Castillejo haurà de fer servir la seva experiència personal per fer millorar aquesta xifra. Ell diu que bàsicament és qüestió de confiança.

El màxim golejador de la Unió Esportiva Olot encara és Perea amb nou gols. Per darrere seu, Diego Sánchez i Uri Santos n’han marcat menys de la meitat, quatre, Sana N’Diaye, tres, i Marcel Serramitja, dos.

Respon