‘El Ministerio del Tiempo', ‘Interstellar' i Albert Espinosa a ‘La Carpeta'

Aquesta setmana a La Carpeta parlem de la sèrie de moda a la televisió nacional; ‘El Ministerio del Tiempo’. Aquells que vulguin ja poden comprar el DVD de la primera temporada que es va acabar aquest dilluns. Una altra estrena en DVD i Blu-Ray és la pel·lícula  ‘Interstellar’, de Christopher Nolan. I pel que fa a llibres, coneixerem l’última novel·la d’Albert Espinosa.

ministeriotiempo

El Ministerio del Tiempo, la revelació de la temporada (rtve.es) 

‘El Ministerio del Tiempo’ és la sèrie de moda de la televisió nacional, i és que tot i no comptar amb una gran audiència ja s’ha convertit en un fenomen a Internet. La sèrie es va estrenar a Televisió Espanyola aquest passat mes de febrer i avui surt a la venda el DVD i Blu-Ray de la primera temporada, tres dies després de l’emissió de l’últim capítol. ‘El Ministerio del Tiempo’ és una sèrie fantàstica i d’aventures que explica la història d’un home que viatja cada capítol a un moment diferent de la història, amb la missió d’impedir que el passat canviï. La sèrie té un important caràcter didàctic i vol explicar la Història d’Espanya d’una forma diferent. ‘El Ministerio del Tiempo’ tindrà una segona temporada que es podrà veure a partir del 2016.

El nou llibre d’Albert Espinosa

‘Aquest llibre et canviarà la vida’. Així és com defineix Albert Espinosa la seva última novel·la, ‘El món blau’, una història que enllaça ‘El món groc’ i ‘Polseres Vermelles’ i que tanca així la trilogia. ‘El món blau’ narra les aventures i emocions d’un grup de joves que es rebel·len contra un món que vol ordenar el seu particular caos. L’autor conegut per ‘Polseres Vermelles’ escriu que el caos és allò que et fa diferent, allò que la gent no entén de tu o el que desitja que canviïs, quan en realitat has d’estimar-lo. ‘El món blau’ ja està a la venda en català i en castellà.

Interstellar

I pel que fa al cinema, aquesta setmana ha sortit a la venda el DVD i el Blu-Ray de Interstellar. La pel·lícula de ciència ficció dirigida per Christopher Nolanexplica com un grup d’exploradors s’embarca a la que pot ser la missió més important de la història de la humanitat. Al veure que el planeta Terra està arribant a la seva fi, volen descobrir si les estrelles poden acollir el futur de l’espècie humana. La pel·lícula, que ha rebut molt bona crítica, està protagonitzada per Matthew McConaughey i Anne Hathaway i va guanyar l’Oscar a Millors efectes visuals aquesta passada edició.

Respon