El MOT 2021 surt reforçat de la primera edició pandèmica

El festival de literatura d’Olot i Girona ha tancat una setena edició excepcional amb un format “híbrid” que ha estat un èxit. Tot i la semipresencialitat, els organitzadors es mostren molt contents per la resposta tant del públic com dels autors. Durant els dos caps de setmana, la vintena de converses del festival han tingut fins a 7.000 reproduccions.

El festival MOT es va celebrar a Olot del 25 al 27 de març (Martí Albesa)


Tot i les dificultats i l’excepcionalitat de l’edició d’enguany a causa de la pandèmia, el Festival MOT s’ha celebrat amb una gran valoració entre l’organització i el públic. Ho explica la directora del certamen olotí, Judit Badia.

 

La principal novetat d’aquesta setena edició del MOT va ser el format híbrid que combinava la poca presencialitat que permeten les restriccions amb la presència en línia, tant d’espectadors com d’autors. Segons Badia, hi va haver pocs problemes tècnics i les conferències van tenir un bon seguiment des de casa.

 

Amb els dos caps de setmana de festival s’han comptabilitzat unes 7.000 reproduccions de la vintena de converses que va tenir el MOT 2021. Amb la celebració de l’edició d’enguany, el festival oblida la suspensió del 2020 i agafa forces per encarar el 2022 amb més presencialitat.

 

Aquesta ha estat la setena edició del festival MOT que va néixer el 2014. Totes les converses entre els autors protagonistes del festival d’aquest any, es poden recuperar al canal de Youtube del certamen literari.

 

Respon