El PP es presentarà a les eleccions municipals d’Olot

Ho confirmen des dels estaments provincials del partit a aquesta emissora. Asseguren que estan treballant per tancar la candidatura i per escollir qui liderarà la llista. L’última vegada que el PP es va presentar a la capital garrotxina ho va fer amb Júlia Sala. El partit no ha volgut confirmar si Sala tornarà a ser la candidata. 

El partit no confirma si Júlia Sala serà la candidata


El sector de la dreta podria tenir tres representants a Olot: Ciutadans, VOX i PP. Tots tres partits tenen intenció de presentar-se a la capital garrotxina. L’últim a confirmar-ho ha estat el PP. De fet, la portaveu del Partit Popular de Girona, Concepció Veray, diu a Ràdio Olot que la formació estarà entre les candidatures del 26 de maig.

 

El partit ha de tancar la candidatura i el candidat. De moment no han sortit noms. Veray no confirma si Júlia Sala es tornarà a presentar.

 

A les eleccions del 2015, el Partit Popular va presentar-se a Olot amb la Júlia Sala com a candidata. No va aconseguir representació a l’ajuntament. Quatre anys després, vol tornar-ho a intentar. L’última vegada que el PP va tenir presència al consistori olotí va ser amb les eleccions del 2011. Llavors va aconseguir 616 vots i un regidor.

Respon