El Petit Format d’Olot parlarà de la vida en la seva cinquena edició

Se celebrarà del 28 de novembre a l’1 de desembre i comptarà amb deu actuacions a diferents espais singulars de la ciutat. Entre ells hi haurà l’església de Sant Ferriol, una botiga de queviures o una sala d’exposició d’art. 

Presentació de la cinquena edició del Petit format (Pau Masó)


A aquests espais també s’hi afegeix la sala de La Carbonera i l’escenari del Teatre Principal i l’Orfeó Popular. Totes aquestes ubicacions formen part del cartell del Petit Format, un festival de teatre que amb el seu nom ja ho diu tot. Aquest 2019 s’hi representaran 10 obres davant d’un públic reduït de persones. El director del festival, Xevi Rosell, diu que els espectacles tenen un fil conductor: les excepcionals i petites coses de la vida.

 

Durant els quatre dies del festival es podrà veure ‘Qui ets?’ de Màrius Serra, ‘Happy Birthday Jamie Love’ de Jordi Diamant o ‘Les coses excepcionals’ de Sixto Paz. Cada any la qualitat i exigències de les propostes va en augment i, per exemple, aquest 2019 es podrà veure ’A.K.A’, una obra que ha rebut quatre Premis Butaca i dos premis Max.

 

En la seva cinquena edició el festival també ha apostat per promoure teatre entre els instituts i hi haurà sessions destinades a alumnes de la ciutat. El certamen se celebrarà del 28 de novembre a l’1 de desembre i ja compta amb quatre dels espectacles amb les entrades venudes. Des de l’organització volen dedicar l’edició d’enguany a Cristina Cervià, actriu i directora gironina que va morir el passat mes de març.

Respon