El PSC d’Olot reclama més inversions per al dia a dia de la ciutat

El seu portaveu, Josep Guix, posa èmfasi en la millora de la seguretat dels vianants. Diu que s’han de pintar passos de zebra, arreglar voreres i fer més carrils bici. Proposa reduir despeses “fent festivals, com el Sismògraf, o fires, com Orígens, cada dos anys”. Els socialistes també demanen ampliar el pavelló i buscar un equipament més modern per a la gimnàstica artística, que ara es fa al pavelló firal.

Guix, en una imatge d’arxiu

El PSC suspèn l’estat actual d’Olot i assegura que a la ciutat li fan falta més inversions del dia a dia. El portaveu socialista, Josep Guix, és conscient que, per fer-ho, s’hauria de reduir la despesa fixa de l’Ajuntament i, com a solució, proposa que algun dels festivals i fires que ara es fan anualment se celebri cada dos anys. Són declaracions a Ràdio Olot.


Guix té clar què faria amb aquests diners. Les inversions que cita són, en paraules textuals, per “millorar la seguretat dels vianants”.


Pel que fa a les instal·lacions municipals, el PSC mira cap a les esportives. Més enllà de la instal·lació de gespa artificial nova al camp del Sant Pere Màrtir, els socialistes també demanen no descuidar els pavellons. Aposten per fer-hi noves sales i per millorar el bar.


El PSC també demana un equipament en condicions per a la gimnàstica artística, un esport que ha aterrat amb força a la ciutat i que ara es practica al pavelló firal, i un rentat de cara a l’Estadi Municipal de futbol.


Són propostes que el PSC d’Olot té previst incloure al programa electoral que està preparant de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Guix, que tornarà a ser el candidat socialista, diu que treballen per acabar de configurar la llista. A Olot, també estan confirmats com a alcaldables Josep Berga, pel PDeCAT; Anna Barnadas, per ERC, i Ignasi Mulleras, per PxC.

Respon