El Raül Ramos, la festa de la natació olotina

Durant tot aquest dissabte, el Club Natació Olot organitzarà el seu torneig: el Memorial Raül Ramos, que ja s’enfila a la 25a edició. Serà la primera prova del circuit Girosona, però també rebrà equips de fora del territori gironí i osonenc. El Sant Andreu, l’actual campió, hi tornarà a tenir representació, i també hi haurà el Barcelona, l’Hospitalet, el Cornellà i el Vilafranca. Els nedadors de l’Olot intentaran fer-se un lloc al podi.

El Raül Ramos sempre omple la piscina de competició del CN Olot (Anna Prat)

Dissabte al matí, de dos quarts de deu a la una del migdia, i a la tarda, de les quatre fins a les sis, a la piscina de competició del CN Olot no hi cabrà ni una agulla. L’entitat de les Tries organitza el 25è Memorial Raül Ramos, una competició que engloba des de categoria absoluta fins a infantil i que reuneix alguns dels millors nedadors de Catalunya. Forma part del circuit Girosona (de fet, l’inaugura), però també s’obre a altres clubs d’altres llocs per augmentar encara més el seu nivell. Un d’ells és el Sant Andreu, el vigent campió que portarà, això sí, menys nedadors. En parla a Ràdio Olot l’entrenador i director tècnic de la secció de natació del CN Olot, Diego Méndez.


Els nedadors del CN Olot, que competiran a casa amb un afegit d’il·lusió i de motivació, intentaran fer-se un lloc entre els millors de la competició, tot i que el més important, diu Méndez, és anar rebaixant temps personals. La temporada tot just acaba de començar.


El Memorial Raül Ramos arriba a tres setmanes dels Campionats de Catalunya i quinze dies després del Campionat d’Espanya absolut. El CN Olot hi va participar amb Álvaro Ruiz, que s’estrenava en aquesta categoria sent encara júnior, i amb Lídia Huete, que va destacar en la seva especialitat, la papallona. L’olotina es va quedar a poques dècimes de la medalla estatal en els 100 m.


Començant per aquest dissabte a la competició de casa, el Memorial Raül Ramos que recorda la figura de qui va ser durant molts anys l’entrenador del Club Natació Olot.

Respon