El rodatge de la pel·lícula ‘Estiu 1993' a la Garrotxa arriba a la recta final

El primer llargmetratge de Carla Simón enceta l’última setmana a la Garrotxa. La pel·lícula va començar a rodar-se el mes de juliol i està previst que s’estreni a la tardor de l’any que ve.

vaca

La presentació de la pel·lícula (Jordi Altesa)

Aquest estiu la Garrotxa s’ha convertit en escenari de pel·lícula. La jove directora Carla Simón ha escollit la comarca garrotxina per rodar la seva òpera prima, titulada “Estiu 1993”, que narra la història de la Frida, una nena de sis anys que queda orfe i és acollida per una família. Ja s’han completat sis setmanes de rodatge, i ara encaren la recta final. La directora de producció de la pel·lícula, Mireia Graell, diu que el rodatge avança sense complicacions.

A la Carla Simón la Garrotxa li és molt familiar: nascuda a Barcelona, va créixer a Les Planes d’Hostoles després de la mort dels seus pares. Ara fa tres anys, ja va tornar per rodar-hi el curtmetratge “Joana”, i aquesta vegada les terres garrotxines han tornat a ser les escollides per rodar-hi el seu primer llargmetratge. Ja han visitat Les Planes, Sant Feliu i Les Preses, i en aquesta última setmana de rodatge traslladen el plató a Olot.

En els últims anys la Garrotxa s’ha convertit en terra de rodatges. Ha acollit projectes televisius com la sèrie Polseres Vermelles i pel·lícules com ‘El artista y la modelo’ de Fernando Trueba o l’última, ‘El pregón’, d’Andreu Buenafuente i Berto Romero, que es va rodar l’estiu passat a Santa Pau. Per veure “Estiu 1993” caldrà esperar fins la tardor del  2017, quan està previst que s’estreni.

Respon