El sector tecnològic olotí veu la Mobile Week com una oportunitat per atraure talent

Diuen a Ràdio Olot que el fet que la capital de la Garrotxa hagi estat seleccionada com a subseu del Mobile World Congress permetrà donar visibilitat a la ciutat. El pròxim mes de febrer hi haurà tres dies de conferències, debats i tallers relacionades amb la tecnologia. 


Seran activitats que organitzaran entitats i agents del territori i que debatran sobre com les eines digitals poden donar respostes a les necessitats socials. Des de Volcànic Internet, una de les empreses punteres del món tecnològic a Olot, detallen com seran els actes programats. Un dels responsables de l’empresa és Jordi Favà.

 

Des del sector tecnològic garrotxí diuen a Ràdio Olot que la Mobile Week permetrà a Olot donar-se a conèixer en el món tecnològic i atraure talent.

 

La Mobile Week se celebrarà durant els dies 18, 19 i 20 de febrer de l’any que ve. Seran tres jornades que també se celebraran a 14 ciutats més del país i que busquen estendre l’essència del Mobile World Congress de Barcelona a tot el territori català.

 

 

Respon