El servei de visitants de la Fageda torna a obrir dissabte després de deu mesos d'obres

Després de 10 mesos tancat, la Cooperativa la Fageda de la Garrotxa torna a obrir el seu servei de visitants aquest dissabte. És la primera passa d’una renovació quasi total de les instal·lacions valorada en 10M€ i que ha de servir per garantir el futur del projecte.

 Servei Atenció Visites Fageda

Va començar fa quinze anys com un tros d’hivernacle on persones del departament comercial hi anaven a estones el cap de setmana i ara és un dels pilars de l’èxit de la cooperativa. El servei d’atenció al visitant s’ha renovat de dalt a baix amb unes instal·lacions que deixen enrere per exemple les temperatures extremes que hi havia a sota l’hivernacle, tal i com ha recordat el seu director de comunicació, Albert Riera.

La cooperativa és la tercera empresa alimentària amb millor reputació de tot l’Estat malgrat que només ven a Catalunya. Com a negoci, es troba en la situació de fer una inversió industrial per garantir un projecte social. De fet, és la setena companyia garrotxina en nombre de treballadors… i també un dels seus principals atractius turístics. Abans del tancament rebia uns 50.000 visitants anuals.

L’obertura d’aquest espai és la primera passa d’una renovació quasi total de les instal·lacions, el que inclou la fàbrica de iogurts, gelats i melmelades. La nova nau ja està feta i ara falta la part més essencial i cara: la compra de la maquinària. Tot plegat suposa una inversió de 10M€.

Les obres està previst que s’acabin al llarg de l’any que ve i també inclouen una planta de biomassa que ha de permetre un espai més sostenible.

Respon