El Sismògraf 2020 supera les dificultats de la pandèmia i acaba amb una bona valoració

Tant l’organització com el públic creuen que l’edició d’enguany ha estat igual de profitosa i, tot i traslladar el festival a la tardor, hi ha hagut un alt nivell d’ocupació dels espectacles. A més, no s’ha perdut la condició d’aparador i el festival ha servit perquè moltes companyies poguessin seguir actuant. 

Foto: Sismògraf


Amb pràcticament només companyies nacionals, sense internacionalització artística i amb unes dates noves, el Sismògraf 2020 afrontava l’edició d’enguany com una “transformació”. El format ha estat diferent, amb actuacions concentrades en cap de setmana, però el que no ha canviat ha estat tant la resposta del públic, com de les companyies i els programadors. Segons la directora artística del festival, Tena Busquets, malgrat tot, la valoració és positiva.

 

Busquets pensa que la programació del Sismògraf ha encaixat bé en la programació de tardor de la ciutat. La directora artística també explica que un dels principals objectius, donar suport a les companyies, s’ha complert.

 

El Sismògraf 2020 s’ha desenvolupat en tres caps de setmana entre setembre i octubre i altres representacions repartides entre aquests dos mesos. El passat cap de setmana va ser l’últim, però el mes que ve hi haurà dues “rèpliques” del certamen dins el Festival Lluèrnia i el Festival El Més Petit de Tots.

Respon