El teatre com a eina d'inclusió social

El Teatre com a eina d’inclusió social. Això és el que es vol aconseguir amb una mostra de teatre amb dues sessions, la primera de les quals aquest mateix divendres. Es posarà en escena el muntatge “Tres relats de vida” i el dia 29 de maig es representarà “Remenant els Boscos de Nit”, Les obres s’interpretaran a la sala “El Torín” i a l’Orfeó respectivament.

 teatreinclusiu

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa conjuntament amb diferents entitats locals han estat els principals promotors de la Mostra de Teatre Inclusiu de la Garrotxa. Un dels principals objectius és apropar a la ciutadania tots els drets fonamentals de les persones, tal i com explica el Coordinador de les ONG Solidàries de les comarques de Girona, Reinald Roca. La programació inclou dues obres teatrals. La primera serà aquest mateix divendres a la Sala “El Torín” sota el títol “Tres relats de vida, dones protagonistes,” on narra la història de tres dones de tres països diferents. Més endavant, el 29 de maig, es representarà a l’Orfeó,  “Remenant els Boscos de Nit” amb la col·laboració del Servei de Català d’Olot i la Garrotxa. La directora, Esther Santaló, ha explicat que servirà per cloure el voluntariat per la llengua a la Garrotxa.

La Mostra de Teatre Inclusiu arriba a la Garrotxa amb la intensió de fomentar la cohesió social. L’entrada a les dues obres serà gratuïta.

Respon