Els Amics del Porc i el Xai d’Olot compleixen 30 anys

Aquest 2019, l’AOAPIX bufarà espelmes després de tres dècades d’activitats al carrer. Asseguren que l’entitat ha canviat després de tot aquest temps i que s’han hagut d’adaptar a les obligacions familiars i laborals dels seus membres. Reclamen, però, seguir sortint al carrer i participar en activitats que dinamitzin la ciutat d’Olot. Aquestes Festes del Tura i el dia 6 d’octubre l’associació ha preparat diferents actes de commemoració.

Foto de família en una de les sortides de l’AOAPIX i el Porc i el Xai (aoapix)El Mercat de la Joguina, el Campionat Mundial del Llançament de Pinyol d’Oliva o el Concurs de Paelles. Són algunes de les moltes activitats que organitza l’AOAPIX. Amb 30 anys de vida, l’entitat ha notat el pas del temps. Tot i això, segueix demostrant el seu compromís amb la ciutat i amb la intenció de seguir fent gaudir als olotins a través dels seus actes.Un dels seus membres és en Xarli Reixach.

“Hem de tornar a recuperar el carrer”

Els Amics del Porc i el Xai celebren tots els seus actes a peu de carrer. Una reivindicació per recuperar l’esperit festiu i participatiu de la ciutat.

 

Reixach assegura que gràcies a l’organització, a través de petites comissions, han pogut arribar als 30 anys. Una manera de fer que ha permès a l’entitat coordinar-se durant tot aquest temps.

 

Al llarg d’aquests 30 anys, l’AOAPIX ha destacat per la gran quantitat d’idees i iniciatives que ha aportat a la ciutat. Des de l’entitat asseguren que no saben quants anys de vida els hi queden, però mentre es continuïn divertint com fins ara, Olot veurà veure ballar el Porc i el Xai durant molt de temps.

Respon