Els boscos de la Garrotxa es donaran a conèixer a tot el món

La comarca serà una de les seus del tercer Congrés Internacional sobre el potencial dels boscos en la salut que organitza l’associació Selvans. Durant el mes d’octubre, experts d’arreu del món trepitjaran la Garrotxa per debatre i avançar en els espais coneguts com a “boscos terapèutics”. 

El congrés es farà a l’octubre


El congrés serà la primera vegada que aterra a Catalunya i ho farà a cavall de la Garrotxa i el Gironès. A la capital de la demarcació s’hi duran a terme activitats més docents com xerrades o exposicions. Mentre que a la Garrotxa es trepitjarà el terreny. Desenes d’experts d’Àustria, Japó, Estats Units o Corea visitaran la comarca per debatre i avançar en els anomenats boscos terapèutics. El president de Selvans, Jaume Hidalgo, explica quins objectius tindrà el congrés que se celebrarà a l’octubre.

 

La Garrotxa serà protagonista durant un dels tres dies que durarà el congrés. Consistirà en una “jornada a bosc” que permetrà conèixer els espais naturals i terapèutics que hi ha actualment a la comarca i debatre sobre la seva funcionalitat. Actualment la Garrotxa té un boscs terapèutic situat a les Preses i un espai natural al costat de l’Hospital per a persones ingressades.

Respon