Els centres educatius obren les seves portes per fer preinscripcions presencials

Ho fan amb mesures de seguretat i higiene, i només accepten visites concertades amb cita prèvia. Fins divendres s’atendran aquelles famílies que no tinguin accés a Internet o les eines necessàries per fer el tràmit online. El Departament d’Educació i els ajuntaments repartiran mascaretes al personal i ajudaran a desinfectar espais.

Les escoles tornen a obrir després de mesos tancades (Ràdio Olot)

Després de més de dos mesos tancats, els centres educatius tornen a obrir les portes exclusivament per aquells pares i mares que hagin de fer la preinscripció presencial. Des d’aquest dimarts i fins divendres s’ha obert el termini per tramitar presencialment la inscripció per al curs que ve. Els centres s’han hagut de preparar, desinfectar i protegir-se amb mesures de seguretat i higiene per evitar contagis. Ho explica la directora de l’Escola del Morrot, Alícia Berga, als micròfons de Ràdio Olot.

 

El requisit essencial per poder fer la preinscripció presencial és demanar cita prèvia. Ho remarca el director de l’IES Garrotxa, Jordi Antiga.

 

Les institucions també ajuden

A més de la neteja constant dels espais, els equips de protecció i els protocols que ha seguit cada escola o institut, el Departament d’Educació i els ajuntaments també ajuden a posar en pràctica les mesures d’higiene i seguretat. La regidora d’Educació d’Olot és Mariona Camps.

 

La brigada de l’ajuntament també ajudarà en la desinfecció d’espais, però alguns centres, fins i tot, han decidit comprar material de protecció pel seu compte. La preinscripció s’acaba el pròxim divendres 22 de maig.

Respon