Els comerciants d'Olot esperen més públic a la Botiga al carrer

Un dels principals atractius de l’Olotx2 serà la botiga al carrer que tancarà la temporada d’hivern. Des de l’Agrupació de Comerciants d’Olot esperen que combinar aquests dos esdeveniments serveixi per tenir més afluència de públic.

03-02-2015 disseny cartell botiga al carrer 

La botiga al carrer arriba aquest proper cap de setmana de la mà d’Olotx2. Això suposarà que aquest sigui en un dels caps de setmana amb més propostes durant l’any a la ciutat. L’objectiu és combinar el públic de fora que hi ha a l’Olotx2 amb el tradicional de la botiga al carrer.

La botiga el carrer d’aquest proper cap de setmana servirà per posar a la venda els productes de la temporada d’hivern. Segons Rovira, de moment el comerç no passa per un bon moment de vendes, però confia que de cara a l’any vinent la cosa pot canviar. Enguany la botiga el carrer arriba amb un bon moment. Segons l’ACO ajuntar-ho amb l’Olotx2 pot ser la clau de l’èxit.

La primera botiga al carrer d’aquest 2015, durarà tot dissabte i s’allargarà fins diumenge el matí. Hi participaran una seixantena de comerços.

Respon