Els comerços d’Olot dupliquen la facturació durant els dies de Nadal

Des de l’Associació de Comerciants asseguren que el desembre i el gener són dos dels mesos més forts de l’any. Tot i això, admeten que del Nadal no es viu i que hi ha temporades on costa donar la volta a les despeses. Des de l’ACO també demanen ampliar l’horari i els dies de llum de Nadal.


Els dies que vivim tenen una alta activitat comercial. Els regals o àpats que fem per les festes de Nadal poden arribar a doblar la facturació que registra un comerç de la ciutat d’Olot. Ho asseguren des de l’Associació de Comerciants d’Olot. El seu president, Jordi Rovira, diu però que del Nadal tampoc es viu i que hi ha mesos molt fluixos.

Per evitar les variacions en la facturació, des de l’Associació tiren endavant campanyes per incentivar el comerç durant tot l’any. Per aquestes festes, des de l’ACO també demanen allargar els dies i horaris dels llums de Nadal.

Actualment els llums de Nadal s’encenen des de les sis de la tarda fins a les 10 de la nit. El comerç garrotxí també espera que amb les rebaixes que començaran d’aquí a pocs dies també ajudin al sector.

Respon