Els Pets faran dos concerts solidaris a Olot

Amb motiu de l’aniversari de les empreses Masoliver i Beveland, el conjunt català presentarà el seu nou disc “SOM” a la capital de la Garrotxa. Serà el mes de maig i la recaptació dels concerts anirà destinada al programa Invulnerables que lluita contra la pobresa infantil i que està impulsat per Sor Lucia Caram. 

Els Pets en una imatge d’arxiu a Besalú (ACN)


Música i solidaritat, una combinació que es podrà escoltar i veure el pròxim divendres 17 i dissabte 18 de maig a Olot. Amb motiu del 40è aniversari de l’empresa Masoliver i els 25 anys de la companyia Beveland la capital de la Garrotxa gaudirà d’un concert solidari amb Els Pets. El conjunt de Constantí presentarà el seu nou àlbum “Som” al Teatre Principal d’Olot. Els diners que es recaptin aniran destinats al programa Invulnerables, que lluita contra la pobresa social. Ho explica la directora de Masoliver, Sandra Masoliver.

Presentació del doble concert solidari d’Els Pets a Olot (Ajt. Olot)


Es tracta d’un projecte que lluita perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats. Els diners que es recullin amb el concert d’Els Pets serviran per organitzar activitats de lleure per a nens i nenes en risc d’exclusió. La impulsora del programa Invulnerables és Sor Lucía Caram.

 

Les entrades pel concert solidari d’Els Pets el 17 i 18 de maig ja estan a la venda. Es poden comprar a través de la pàgina web d’Olot Cultura o presencialment a Can Trincheria o al Teatre Principal.

 

Respon