Els Tortellinis actuen aquest divendres al migdia a l'Acampada Jove

La banda ‘Tortellinis’ actuarà avui a l’Acampada Jove de Montblanc. El grup de Tortellà actuarà després de guanyar el concurs Destacat a les comarques de Girona. Una oportunitat que consideren que reconeix la feina feta fins ara a aquesta banda nascuda el 2008.

Tortellinis_destacat Els Tortellinis al guanyar el concurs (FB Tortellinis)  

Els Tortellinis actuen a les dues del migdia a l’Espai de la Plaça de Montblanc, el municipi que des de fa uns anys acull l’Acampada Jove. Aquest grup arriba a un dels grans festivals d’estiu de Catalunya després de guanyar el concurs Destacat competint contra quinze grups de les comarques de Girona. El baixista del grup, Guillem Duarte, ha explicat que van passar ronda després de tocar a la Bisbal d’Empordà. Una victòria que té com a recompensa participar a l’Acampada Jove de Montblanc. Actuaran al poble, a l’Espai La Plaça a les dues del migdia d’aquest divendres dins del concurs Música Jove. Aquest certamen és una continuació del Destacat i presenta la mateixa mecànica. Si guanyen, el premi és obrir el festival en l’edició del 2016. Per a Duarte és un premi a la feina que els Tortellinis han estat fent des de fa set anys.

Ahir a l’Acampada Jove va ser el torn dels Hora de Joglar. Els d’Argelaguer van obrir la nit de concerts que va seguir amb Boikot i La Pegatina.

Respon