EME: Nou curs, nou projecte educatiu

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot enceta el curs amb un nou projecte educatiu. Això suposarà, entre d’altres coses, que el centre oferirà més disciplines lligades a la vida cultural de la ciutat. Entre les novetats, destaquen matèries com la dansa contemporània, el pessebrisme, l’animació o la costura. Avui s’obren les inscripcions.

A banda d’aquestes propostes, l’Escola Municipal d’Expressió també vol oferir màgia, ganxet i joieria, tres continguts que ja va intentar posar en marxa l’any passat, però no va aconseguir prou alumnat. Després d’un any de reflexió, aquest curs arrenca amb un nou projecte educatiu que pretén fer de l’escola un servei obert al màxim número de gent possible, tal i com explica a Ràdio Olot el seu director, Tavi Algueró.

Un altre dels objectius que recull el nou projecte educatiu de l’Escola Municipal d’Expressió és lligar les seves propostes a la vida cultural de la ciutat.

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot va tancar el curs passat amb 240 alumnes. El seu director reconeix que si totes les disciplines s’omplissin podrien doblar aquesta xifra. Conscient, però, de que les novetats costen d’arrencar, es mostra molt satisfet de l’èxit que té il·lustració i còmic perquè ha aconseguit portar a l’escola mainada i joves, un dels col·lectius -aquest darrer- que més costa d’atraure. Això també ha fet que en aquests moments el perfil d’estudiants sigui molt divers.

Actualment a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot hi ha 16 professors que imparteixen 23 disciplines diferents. Les inscripcions s’obren avui i es tancaran el 25 de setembre. Es poden fer presencialment a la mateixa escola o a través d’internet al web de l’Ajuntament, www.olot.cat.

One Response to “EME: Nou curs, nou projecte educatiu”

  1. Assumpció Marguí

    Voldria saber les activitats escola d’adults

    Respon

Respon