Entitats i veïns de Sant Miquel s'organitzen perquè el barri no perdi la festa

Una festa major per estar orgullós del barri. Sant Miquel clou aquest cap de setmana les festes que s’han fet durant la temporada estival. Les entitats i persones a títol individual s’han bolcat per tal de que no es perdés una de les festes més estimades de la ciutat i aquest any, malgrat el vent en contra, es farà per aquesta implicació. Unes 90 persones participaran al Ball Pla del dissabte mentre que les perruqueres del barri seran les encarregades del pregó.

santmiquelprograma

Ha estat un any convuls per les associacions que movien les festes del barri de Sant Miquel. La dimissió en bloc de la junta de l’associació de veïns va fer perillar la festa sense ningú que l’organitzés. Al final, des de l’Espai Cosidor i d’altres punts, es va considerar que no es podia perdre la festa del barri i al final, entre comerços, associacions i persones a títol individual s’ha pogut organitzar una festa amb condicions. En declaracions a Ràdio Olot, l’educador social del barri, Jordi López, es mostra encantat i content amb la resposta que ha donat al barri en les condicions que hi havia.

Perruqueres pregoneres

Les perruqueres seran les pregoneres de la festa del barri de Sant Miquel. Una manera de reconèixer que mai tenen un no i que sempre s’impliquen en les diferents activitats com el ball pla. El cosidor de Sant Miquel treu fum des de fa setmanes per tenir a punt precisament els vestits. S’esperen entre 80 i 90 participants en aquest acte el dissabte a les vuit del vespre.

Novetats 

Un taller de xocolata, un altre de sensorial, jocs per infants o la redescoberta del conegut Espai les Mates amb una gimcana de l’Agrupació Naturalista de la Garrotxa són algunes de les novetats de la festa.

Respon