ERC retreu a l’equip de govern que no hi hagués paritat a les Festes del Tura d’aquest 2019

El partit assenyala que de les 39 actuacions que hi va haver, més de la meitat no tenien representació femenina. També demana més concerts de tarda i una trobada d’entitats el primer dia. 

Maruja Limón va ser un dels grups 100% femení d’aquestes Festes del Tura (Maruja Limón)


Els republicans creuen que “no hi ha excuses” per complir la paritat durant les Festes, ja que el passat mes de març tots els grups municipals van aprovar una moció (presentada per ERC) que ho demanava. Retreuen a l’equip de govern que aquest 2019 no hi hagi hagut igualtat dalt dels escenaris i demanen que es tingui en compte per l’any que ve. Un dels regidors republicans és Josep Quintana.

 

Quintana també apunta que de tots els artistes que van participar per Festes, un 84% eren homes i només un 16% dones. ERC també proposa que hi hagi més concerts de tarda com el de Di-Versiones.

 

Els republicans també reclamen que el dia del pregó hi hagi un piscolabis per a totes les entitats que organitzen actes per Festes. Malgrat les crítiques, els republicans valoren positivament la Festa Major d’Olot i destaquen la potencialitat que ha donat el nou espai del Firal.

Respon