Es multipliquen les iniciatives a les xarxes socials per no perdre la forma des de casa

Alguns clubs o persones a títol individual aprofiten Instagram o Youtube per emetre sessions d’entrenament en directe. De casa nostra, ahir ja ho va fer el Bosc de Tosca, avui ho fa el Club Natació Olot i en els propers dies podrien ser molts més.

La primera sessió d’entrenament de l’Instagram del Bosc de Tosca

Les noves tecnologies són un aliat indispensable durant el confinament. Aquests dies han sortit iniciatives de tota mena. Des d’organitzar concerts en directe per internet fins a fer sessions d’entrenament. Ja sigui per Youtube, per Twitter o per Instagram, han estat molts els esportistes que han seguit des de casa aquests directes per les xarxes socials. Sense anar gaire lluny, a casa nostra, el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca va organitzar un entrenament ahir a la tarda a través del seu compte d’Instagram.


L’instructor va ser Marc Adalid i, per seguir-lo, només feia falta una estora, un pal d’escombra, quatre rotllos de paper de vàter, dos cubells o galledes i una ampolla d’aigua. El president del club és Xevi Cros.


Actualitzacions constants al web

El Bosc de Tosca, a més, també ha aprofitat les últimes tecnologies per mantenir informats tots els jugadors i les seves famílies. És el club de la comarca amb més futbol formatiu (més de 300 futbolistes) i ha habilitat un minut a minut al seu web (boscdetosca.cat) amb totes les afectacions que es produeixin.


A internet, també s’han multiplicat els vídeos de molts esportistes que ensenyen com treballen per no perdre la forma des de casa seva. I, a part d’entrenar-se, també han tingut temps per entretenir-se: s’ha fet viral el repte dels deu tocs amb el paper de vàter. Van començar els futbolistes, però esportistes d’altres esports també s’hi han afegit i, fins i tot, amb més o menys traça, uns quants periodistes esportius.

Respon