Esquerra Olot es marca la fita de quadruplicar els resultats de les darreres municipals

Esquerra Republicana es proposa repetir la fita de les europees a les properes municipals a Olot. Aleshores van aconseguir ser la força més votada a la ciutat amb més de 4.000 vots. El partit ha rebut 315 propostes al programa electoral fetes des de la ciutadania i ja ha presentat Anna Barnadas com la seva número 2.

peregomeziannabarnadas

Anna Barnadas i Pere Gómez (Jordi Altesa)

A efectes pràctics el que es plantegen els republicans és quadruplicar els resultats de les darreres municipals on van obtenir 900 vots. Un objectiu que els portaria a ser amb tota probabilitat a ser segona o primera força a Olot si el que es proposen acaba sent real. Per això es marquen com a prioritat un programa que contempli convertir Olot en una ciutat important de la nova República Catalana. Esquerra ja està confeccionant la llista  de la qual se n’ha donat a conèixer la seva número 2: Anna Barnadas. Barnadas és olotina i es dedica professionalment a la docència i formarà tàndem amb Pere Gómez el proper mes de maig. En la seva primera intervenció pública, ha explicat que han rebut 315 propostes de la ciutadania per incorporar al seu programa electoral.

El programa ja partia amb mig centenar de propostes fetes pels republicans. D’altra banda, s’està acabant de tancar la llista on, la fins ara número 2 Clara Casanovas, es mantindrà en un lloc destacat, segons apunten des del partit.

Respon