Exfutbolistes garrotxins es tornar a trobar per jugar el torneig Garrotxa Legends

L’ha organitzat el Club de Futbol les Preses i es farà aquest dissabte a la tarda. Hi participaran vuit equips: set de la comarca i un convidat del Ripollès.

Els dos grups del torneig (CF Les Preses)

El camp municipal de les Preses serà la seu d’un retrobament. Dissabte a la tarda s’hi reuniran una vuitantena d’exfutbolistes que ara ja fa unes temporades que van deixar de tocar la pilota. En comú, que tots tenen més de 40 anys i que havien jugat amb algun equip de futbol garrotxí o ripollès. Ara es tornaran a vestir de curt, es posaran la samarreta del seu equip i disputaran el primer Torneig Garrotxa Legends, una iniciativa del Club de Futbol les Preses. El seu president és Xevi Colomer.


I al final els que s’hi van apuntar van ser, a banda de les Preses, el Bosc de Tosca, les Planes, l’Hostoles, el Santa Pau, el Garrotxa, el Mieres i l’Abadessenc, l’únic equip que no és garrotxí. Colomer destaca a Ràdio Olot la bona predisposició que es van trobar quan van llançar la proposta als clubs.


La primera edició del torneig de futbol veterà Garrotxa Legends arrencarà dissabte a un quart de cinc de la tarda al camp de les Preses i s’allargarà fins a les nou de la nit. Els vuit equips es dividiran en dos grups, els dos primers dels quals jugaran les semifinals del quadre principal, i els dos últims passaran a la fase de consolació. Seran partits de vint minuts i de futbol 7.

Respon