Festa per partida doble a la Vall d'en Bas

Arrenca una de les setmanes més festives de l’any. Hostalets i Puigpardines comencen la seva Festa Major, que, en els dos casos, s’allargarà fins al dia 15. La gimcana rural i l’espectacle pirotècnic, respectivament, són dues de les activitats més populars i més esperades.


Una nit observant les llàgrimes de Sant Llorenç donarà el tret de sortida a la Festa Major dels Hostalets d’en Bas. Serà la novetat d’una programació amb activitats destinades a tots els públics. El nucli, però, manté actes tan consolidats com el clàssic sopar popular o les havaneres al carrer Teixeda i torna a apostar per no fer discòmobil. L’acte més esperat és la gimcana rural de dissabte a la tarda, que cada any compta amb més inscripcions. La membre de la Comissió de Festes d’Hostalets d’en Bas Marta Vila explica a Ràdio Olot que la gran acollida que té aquesta activitat no els deixa de sorprendre.

Si aquest divendres als Hostalets miraran al cel per contemplar les llàgrimes de Sant Llorenç, a Puigpardines ho faran dimarts per observar l’espectacle pirotècnic. Es farà en el marc de la segona nit de la festa major del nucli, que també inclourà ball amb el DJ Joan Soler i la tradicional xocolatada popular. Però la festa de Puigpardines ja començarà dissabte amb la discomòbil de Mark Trunika i s’acabarà dimecres dia 15 amb una audició de sardanes.

 

Respon