En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Fina Puigdevall guardonada amb el Premi Nacional de Gastronomia

El guardó l’entrega l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició el pròxim més de març
| 21 de desembre de 2018
Fina Puigdevall guardonada amb el Premi Nacional de Gastronomia

La xef de les Cols ha estat reconeguda per la seva trajectòria i la seva tasca a davant del restaurant garrotxí de dues estrelles Michelin. El guardó l’entrega l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició el pròxim més de març.

Imatge d'arxiu de Fina Puigdevall (ACN)


El 2005, Les Cols va rebre la primera estrella Michelin i cinc anys després, el 2010, la guia li va donar la segona. Actualment encara conserva aquesta distinció. Des de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha valorat la "contribució a la gastronomia catalana i al territori".

La xef garrotxina ha expressat a través de Twitter la seva satisfacció per al premi. A través d'una piulada ha agraït el guardó i l'ha dedicat a l'equip que forma el Restaurant Les Cols per la seva "confiança, estima i gratitud"

 

Els guanyadors dels premis de l’Acadèmia són el resultat d’un procés de votació secret que els acadèmics fan al llarg de l’any. S’atorguen anualment a aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana, que al llarg de l’any o per la seva trajectòria, han destacat per la seva tasca i aportació a la cuina del nostre país.

Com ja es tradició, l'Acadèmia farà lliurament dels guardons el proper mes de març de 2019.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum