La Formació Professional garrotxina torna ser premiada per la seva emprenedoria

La comarca repeteix protagonisme als premis d’Emprenedoria de la Generalitat. Com en altres edicions, un alumne de l’IES Garrotxa ha estat el guanyador del certamen que premia els millors projectes de la demarcació. El treball guardonat es desenvolupa en l’àmbit de l’equinoteràpia. 

Fotografia amb tots els premiats dels VI Premis d’Emprenedoria de Formació Professional de la demarcació (Departament d’Ensenyament)


Per sisè any en sis edicions l’IES Garrotxa ha tornat a ser guardonat amb un premi d’emprenedoria per algun dels seus alumnes de Formació Professional. Des del 2013, el Departament d’Ensenyament premia els millors treballs de Grau Mitjà i Grau Superior de la demarcació de Girona. Aquest 2018, el guanyador en la categoria de Grau Mitjà ha estat Marc Vila, un estudiant del Pla de l’Estany que ha estudiat Producció Agropecuària al centre garrotxí i que ha dut a terme un treball sobre el tractament terapèutic amb cavalls. Vila explica a Ràdio Olot que el projecte ha consistit en dissenyar un equipament apte per aquesta pràctica.

Des del centre garrotxí, la cap d’estudis, Carme Espunya, remarca a Ràdio Olot la satisfacció des de l’institut, però sobretot la recompensa per l’esforç i dedicació de l’alumne.

El Concurs d’Emprenedoria de les comarques gironines també ha repartit altres premis a l’escola d’Hostaleria i Turisme de Girona o a l’Institut Montilivi de la mateixa ciutat.

 

Respon