Francesc-Marc Àlvaro presenta aquest dissabte a Olot el llibre ‘Per què hem guanyat'

El periodista Francesc-Marc Àlvaro presenta el seu últim llibre a Olot: Per què hem guanyat . Una barreja de dietari i articles d’opinió construeixen aquesta publicació que aborda els 127 dies que van entre les eleccions municipals el 24 de maig i les autonòmiques del 27 de setembre. Un llibre que dóna a conèixer detalls, per exemple, de com es va crear la coalició de Junts pel Sí.

 Francesc-Marc-Álvaro-(nuvol-com)

L’autor del llibre, Francesc-Marc Álvaro (nuvol.com) 

Mentre la CUP i Junts pel Sí continuen negociant qui serà el president de la Generalitat de Catalunya, el periodista Francesc Marc-Àlvaro presenta dissabte el seu últim llibre: Per què hem guanyat. 127 dies que van canviar Catalunya.

Un llibre estructurat en dues parts: un dietari personal on el periodista reflexiona sobre el procés independentista i revela informacions fins ara inèdites; i una segona part integrada pels articles periodístics que ha publicat al llarg d’aquests 127 dies a La Vanguardia i Serra d’Or. Francesc Marc-Àlvaro, autor del llibre, ha explicat a Ràdio Olot que servei per “conèixer racons que el periodisme del dia a dia no ha tocat”.

Marc-Àlvaro també ha recalcat a l’entrevista de Ràdio Olot que en general “s’esperava més del 27S” i que “probablement la CUP no s’esperava ser tan determinant”. Un moment polític confús i que segurament no veurà la llum fins que hagin passat les eleccions generals. Marc-Álvaro ha defensat la seva teoria personal en què afirma que “la CUP no decidirà res fins que no vegin els resultats del 20 de desembre”.

Un llibre de l’editorial Comanegra que es presentarà dissabte a les 7h del vespre a la Sala de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

Respon