Gato promet mantenir la seva millor versió en els quatre partits que queden

L’extrem de l’Olot va marcar al camp de l’Espanyol B després de vuit mesos sense veure porteria. En declaracions a Ràdio Olot, diu que és conscient que ha de ser un jugador important.

Gato, contra el Balears (Isaac Planella)

Gato, en el partit contra l’Atlètic Balears (Isaac Planella)

La Unió Esportiva Olot va fer un esforç a l’estiu per fitxar un dels millors jugadors del grup quart de Segona B. Gato va deixar el Cartagena per ser una peça clau a la Garrotxa, però el seu rendiment no ha estat el que s’esperava. Dissabte, va recuperar-se a la ciutat esportiva Dani Jarque amb una actuació destacada i un gol. Va ser el millor atacant vermell i després del partit, a la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot, va prometre que mantindrà el nivell en els quatre partits que queden. Assegura que és conscient que ha de ser important i que no li podrà la pressió.

Gato no marcava un gol des de la primera jornada de lliga. Ara, encara ha de ser important més important fins a final de temporada tenint en compte que té experiència a lluitar per no baixar amb equips fets per estar més amunt. La temporada passada, es va salvar amb el Cartagena, després de jugar la promoció de permanència.

Respon