La Generalitat millorarà les instal·lacions de l’estació d’autobusos d’Olot

El primer trimestre del 2019, hi farà tasques de conservació i manteniment. També arranjarà l’entorn de dues parades d’autobús de Sant Feliu de Pallerols.

L’estació d’autobusos d’Olot (David Planella)

Sense tren a la Garrotxa, l’estació d’autobusos d’Olot actua com a centre neuràlgic del transport públic de la comarca. Es va inaugurar el 2008 i, deu anys després, el departament de Territori i Sostenibilitat hi farà treballs de manteniment. Els detalla l’alcalde en funcions d’Olot, Pep Berga, en declaracions a Ràdio Olot.

Berga considera necessàries les tasques de conservació i valora que la Generalitat hagi inclòs l’estació d’Olot dins del pressupost de dos milions d’euros previst per millorar tretze estacions de tot Catalunya. També s’intervindrà a la de Vic i, a la demarcació de Girona, a les de Torroella, Blanes i Tossa de Mar.

Més enllà de l’estació d’Olot, Territori també ha confirmat que a Sant Feliu de Pallerols s’arranjarà l’entorn de dues parades d’autobús per millorar les condicions d’accés i la parada de les línies de transport interurbà. Totes les obres estan previstes pel primer trimestre del 2019 i tenen un termini d’execució d’un any.

Respon