El Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa torna a batre rècord de participació.

El Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa torna a batre rècord de participació. Només en un sol dia, aquest dissabte, es van recollir més de 31.000 quilos de productes, això són cinc tones més que ara fa un any. Una xifra especialment bona ja que el dissabte va ploure pràcticament tot el dia.

Dissabte va ser un dia de molta feina al Centre de Distribució d’Aliments. 

Nova demostració de solidaritat de la Garrotxa. El Gran Recapte d’Aliments i productes bàsics és després de cinc edicions una de les cites ja marcades al calendari i, de manera transversal, la comarca hi respon. Aquest dissabte va ser el dia més destacat del Gran Recapte i van arribar a recollir-se 31.006 quilos d’aliments i productes bàsics, dels quals 6.000 són de llet. També ha fet forat la crida de recollir llaunes de tonyina i sardina. El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha valorat aquestes dades com a positives especialment per la pluja que va caure al llarg de dissabte.

Aquestes tones són superiors a les recollides l’any passat en el mateix dia del Gran Recapte. En comparació amb el 2013 es van recollir 4.800 quilos més.  Unes xifres que Oller considera positives però també fa una crida a la participació al llarg de tot l’any.

Una de les coses que han notat en aquesta cinquena edició és que la gent té cada cop més clar la mecànica del Gran Recapte. Les donacions encara es poden fer a 64 llocs més de la Garrotxa i hi ha diferents terminis que van fins al 5 de gener.

Respon