Les intervencions de mèrit de Ginard han donat deu punts a l'Olot aquesta temporada

Repassem les dades de la temporada del millor jugador de l’Olot 17-18

Xavi Ginard ha estat una assegurança sota pals (David Planella)

El porter balear ha certificat una de les millors temporades a nivell individual de la seva trajectòria com a professional. Ginard ha estat un dels pilars fonamentals de la Unió Esportiva Olot, amb actuacions espectaculars i el més important: amb una gran regularitat. L’Olot aquesta temporada ha encaixat 38 gols, una mitjana d’un gol per partit. I ha deixat dotze partits la porteria a zero.

Més enllà dels números defensius, les dades personals de Ginard són d’una altra categoria. El porter de l’Olot ha salvat aquesta temporada, com a mínim, deu punts amb aturades de mèrit en moments on l’equip estava guanyant per la mínima o amb empat el marcador. Tot aquests punts sumats són partits que l’Olot ha guanyat i en què Ginard ha estat MVP. El millor tram de la temporada el va signar després de l’aturada nadalenca, deixant fins a tres partits la porteria a zero. A finals de febrer es va posar l’equip a l’esquena en la visita de l’Atlètic Balears (J26) a casa i en l’empat a Sagunt (J27), on va firmar un dels seus millors partits.

La regularitat de Ginard aquest curs influeix en les dades defensives de l’equip. D’errada clamorosa, només n’ha tingut una: el gol del Lleida al Municipal, però en aquell partit l’Olot va guanyar per 2-1.

Aquestes estadístiques del porter balear han donat 10 punts, com a mínim, a la classificació –l’equip ha acabat amb 43–. Dades, sens dubte, que demostren la importància de tenir un bon porter a la Segona Divisió B.

Respon