Investiguen l'alcalde de Sant Feliu per 4 presumptes delictes

El jutjat d’Olot investiga l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols per si ha comès delictes de prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau. Una investigació oberta després de que un regidor de l’oposició presentés una querella. L’alcalde diu que està “molt tranquil”.

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas (elgarrotxi.cat)

Els fets presentats en la querella se centren en l’urbanització d’un espai del poble, el Pla de Bastons. Casas admet que els tràmits van ser complexos però afirma estar molt tranquil perquè en cap cas s’ha enriquit. De fet, sempre ha assegurat que a ell ser alcalde li costa diners. En el cas dels delictes que investiga el jutge nega que hi siguin i creu que, com a molt, es podria trobar un defecte de forma.

Casas haurà de declarar divendres de la setmana que ve al jutjat d’Olot, que també investiga el primer tinent d’alcalde, el secretari municipal i dos arquitectes. De moment, l’alcalde diu que no té ni advocat. Atribueix la presentació d’aquesta querella a una voluntat de fer mal “personal i polític” per part de l’oposició. L’alcalde considera que el cas l’obliga a donar continuïtat al seu projecte en les properes municipals i fa autocrítica perquè creu que els cal fer un esforç de comunicar-se.

En una entrevista a l’Informatiu Migdia de Ràdio Olot, Joan Casas s’ha compromès a donar totes les explicacions que calguin als seus ciutadans sobre aquest i d’altres temes.

Respon