Ja està en marxa el bitllet combinat per anar des de la Garrotxa fins a l'Hospital

Des d’aquest passat dilluns ja és possible anar amb bitllet combinat fins a l’Hospital d’Olot des de fora de la ciutat. A aquella gent que vingui des d’algun municipi garrotxí, enlloc de comprar dos bitllets només hauran de pagar un suplement d’un euro.

 esponagilabertmia

Un cop vista la demanda que hi havia després dels primers tres mesos de funcionament, s’han fet ajustos al transport públic per tal de que sigui més fàcil arribar-hi des d’Olot però també des de la Garrotxa. Amb aquesta millora, es redueix el cost en un 58% per aquelles persones que fins ara havien de comprar dos bitllets venint fora d’Olot. Segons ha explicat el president del Consell Comarcal, Joan Espona, des de dilluns els usuaris que utilitzin el bus transversal per anar a l’Hospital hi poden arribar només pagant un euro de més. Des de la posada en marxa del nou Hospital d’Olot ja es van desviar els dos primers busos transversals que arriben a primera hora del matí. Un d’aquests ve des de Les Planes i un altre des de Besalú. Segons ha explicat el gerent de l’empresa de transports Teisa, Àlex Gilabert, el nombre d’usuaris d’aquests serveis ha pujat.

Per exemple, a una persona que venia a l’Hospital des d’Argelaguer el cost del bitllet li ha passat 7,80€ a 5,85 o una de Les Planes s’estalvia 2€: enlloc de 8,20€, 6,20€.

Respon