Joan Casas es mostra tranquil després d'explicar-se davant el jutge

L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, assegura tenir la consciencia ben tranquil·la per la investigació que l’ha portat a declarar davant un jutge d’Olot. Se li ha preguntat pel què  la querella presentada que denuncia prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau.

945297

JORDI ALTESA | Confiat de que està “net”, Joan Casas ha acudit avui davant el jutjat d’Olot per exposar la seva versió dels fets que estan sent investigats. Durant una seixantena de minuts, Casas ha volgut deixar clar que en el tema de la urbanització del Pla de Bastons no hi ha res mal fet.

Segons Casas, en tot el procés s’ha prioritzat els interessos del poble i tot plegat té com a objectiu fer mal a l’imatge de l’equip de govern. Fins i tot hi ha buscat una lectura positiva perquè espera que el procés serveixi per acabar amb rumors.

Tal i com ja va explicar en una entrevista a Ràdio Olot, Casas admet que en tot cas hi pot haver algun error de forma però que mai se n’ha volgut beneficiar. L’alcalde de Sant Feliu creu que el cas no arribarà a judici perquè s’arxivarà. Per ell, el pitjor és que hagi tensat el poble.

Respon